Plastikāta logu izgatavošana Rīgā

Plastikāta logu izgatavošana ir sarežģīts un daudzpakāpju process, kura rezultātā tiek iegūtas mūsdienīgas un kvalitatīvas logu konstrukcijas ar izcilām hidroizolācijas, siltumizolācijas un trokšņa izolācijas īpašībām. PVC logu ražotāji Rīgā stingri ievēro Eiropas un starptautiskos standartus, izmanto augstas kvalitātes materiālus, progresīvas tehnoloģijas un garantē savu produktu uzticamību un izturību.

plastikāta logu izgatavošana rīgā

PVC logu ražošanas posmi

Plastikāta logu ražošanas process ietver daudzas darbības, taču var izdalīt vairākus galvenos posmus:

Mērījumi: Speciālists apmeklē klientu un veic precīzus logu atvērumu mērījumus, lai nākotnes logi lieliski iederētos uzstādīšanas vietā.

Projektēšana: Šajā posmā projektētāji veido nākotnes logu rasējumus, nosaka formu, krāsu, furnitūru un papildu piederumus.

Logu karkasa izgatavošana: Logu profils tiek sagriezts sagatavēs, saglabājot dizaina izmērus līdz milimetra desmitdaļām. Tālāk šajā profilā tiek tiek izurbti tehnoloģiskie caurumi furnitūras stiprināšanai.

Logu komplektācija: PVC loga rāmis un vērtne ir savienoti vienā konstrukcijā. Speciālā padziļinājumā ir uzstādīta blīvgumija, un tiek piestiprinātas papildu sastāvdaļas.

Stikla paketes uzstādīšana: Stikla paketes tiek uzstādīti loga rāmī un nostiprināti, nodrošinot augstu siltumizolāciju un skaņas izolāciju.

Materiāli PVC logu ražošanai

Galvenie materiāli, ko izmanto plastikāta logu ražošanā:

PVC profils: PVC profils ir galvenais materiāls plastikāta logu ražošanai. Tam ir laba mehāniskā izturība, zema siltumvadītspēja un lieliska ķīmiskā izturība.

Armējošie profili: Lai nostiprinātu plastikāta loga konstrukciju, PVC profila iekšpusē ir ievietots armējošo profils, kas izgatavots no cinkota tērauda.

Blīvēšanas materiāli: Blīvgumijas tiek fiksētas speciālos loga profila padziļinājumos un nodrošina loga hermētiskumu.

Furnitūra un papildu aprīkojums: Furnitūra, eņģes, aizbīdņi, rokturi un citi aksesuāri nodrošina logu funkcionalitāti un drošību.

Stikla paketes: Stikla paketes sastāv no 2, 3 vai vairāk stikliem, kuri tiek atdalīti ar gaisu vai gāzi pildītām kamerām.

PVC logu priekšrocības

Plastikāta logi ir populāra izvēle nekustamā īpašuma īpašniekiem. Tie lieliski saglabā siltumu telpā, nodrošina hermētiskumu un prasa minimālu apkopi.

Plastmasas logu izgatavošana ir sarežģīts process, kas prasa augstu precizitāti un uzmanību detaļām. Tikai kontrole visos logu ražošanas un uzstādīšanas posmos garantē augstu kvalitāti un ilgu kalpošanas laiku.

Plastikāta logu izgatavošana un uzstādīšana Rīgā

Lai pasūtītu plastikāta logu izgatavošanu Rīgā, sazinieties ar mums pa tālruni: +371 27708626. Mūsu kvalificētie darbinieki ar prieku sniegs jums vispusīgu atbalstu, palīdzot izvēlēties un iegādāties plastmasas logus, kas pilnībā atbilst jūsu vajadzībām un prasībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

74 + = 82