Kā kopt plastikāta logus?

Mūsdienu plastikāta logi ir kļuvuši par populāru izvēli daudziem māju un dzīvokļu īpašniekiem. Tas bija saistīts ar to energoefektivitāti, skaņas izolāciju un minimālajām apkopes prasībām. Taču, lai saglabātu plastikāta logu funkcionalitāti un pievilcīgo izskatu, ieteicams veikt ikgadējus profilaktiskus pasākumus.

kā kopt plastikāta logus

Šeit ir daži no mūsu padomiem, kas palīdzēs uzturēt plastmasas logus labā stāvoklī:

Logu tīrīšana: regulāri notīriet no logu virsmas putekļus, netīrumus un citus piesārņotājus. Lai to izdarītu, varat izmantot mīkstu drānu, sūkli un īpašus stikla tīrīšanas līdzekļus. Izvairieties no abrazīvu vai ķīmisku vielu lietošanas, kas var sabojāt logu virsmu.

Furnitūras pārbaude: regulāri pārbaudiet logu atvēršanas un aizvēršanas mehānismus, kā arī rokturu, eņģu un slēdzeņu stāvokli. Ja pamanāt darbības traucējumus vai grūtības, sazinieties ar speciālistu, lai tos salabotu vai nomainītu. Tas ļaus izvairīties no iespējamām problēmām nākotnē un nodrošinās logu lietošanas drošību.

Logu blīvgumijas pārbaude: blīvgumijas ir liela nozīme logu siltuma un skaņas izolācijā. Regulāri pārbaudiet tos, lai pārliecinātos, ka tie nav bojāti. Ja nepieciešams, nomainiet blīvgumijas, lai novērstu auksta gaisa vai trokšņa iekļūšanu.

Aizsardzība pret bojājumiem: veicot jebkādus celtniecības vai remontdarbus logu tuvumā, pievērsiet uzmanību to aizsardzībai pret iespējamiem bojājumiem. Aizsargājiet logus no krāsas, šķīdinātāju un citu ķīmisku vielu nokļūšanas uz logu rāmjiem un stikla.

Hermētiskuma pārbaude: loga hermētiskuma pārbaude ir svarīgs process ne tikai ēkas kopējai drošībai, bet arī energoefektivitātei un iekštelpu komfortam. Ja pamanāt problēmas ar loga hermētiskumu vai aizsvīšanu stikla paketes iekšpusē, ieteicams sazināties ar logu remonta speciālistu.

Plastikāta logu kopšana neprasa lielas pūles un daudz laika. Regulāra profilaktiskā aprūpe palīdzēs saglabāt to funkcionalitāti un pievilcīgu izskatu daudzus gadus. Izmantojiet mūsu padomus un izbaudiet plastikāta logu sniegtās priekšrocības.

Plastikāta logu un durvju remonts

Ja Jums ir problēmas ar plastikāta logu un durvju hermētiskumu, mēs palīdzēsim to atrisināt. Uzticieties mums, lai atjaunotu Jūsu mājas komfortu. Zvaniet mums pa tālruni: +371 27708626.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

46 + = 54