Kādus logus izvēlēties? Veka vai Gealan

Logi ir būtiska mājas sastāvdaļa, kas ietekmē tās izskatu, komfortu un energoefektivitāti. Kad jūs izvēlaties jaunus logus mājai vai dzīvoklim, viens no svarīgiem lēmumiem ir profila izvēle.

Pašlaik Vācijas profili VEKA un Gealan ir atzīti līderi Latvijas tirgū. Apskatīsim abas iespējas un noskaidrosim, kura no tām ir labāka.

kādus logus izvēlēties

Uzticamība un pieredze no Veka

Uzņēmums Veka tika dibināts 1969. gadā un tiek uzskatīts par vienu no līderiem logu un durvju profilu ražošanā. Pateicoties augstajai savas produkcijas kvalitātei, tā ir ieguvusi klientu uzticību visā pasaulē. Veka profili izceļas ar šādām priekšrocībām:

Uzticamība un izturība: Veka profils tiek izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas, kas izceļas ar lielisku izturību pret apkārtējās vides ietekmi.

Siltumizolācija: Veka profilam ir zems siltumvadītspējas koeficients, kas palīdz ietaupīt enerģiju un naudu.

Plašs dizainu klāsts: Veka AG ražo profilus dažādās krāsās un toņos, kas ļauj realizēt jebkuru ideju.

Pieredze un reputācija: Uzņēmums Veka ir vairāk nekā sešdesmit gadu pieredzes PVC profilu ražošanā, kas apstiprina šīs zīmola augsto produktu kvalitāti un uzticamību.

Inovācijas un stils no Gealan

Gealan – vēl viens zināms Vācijas logu profilu ražotājs. Uzņēmums specializējas inovācijās un modernā dizainā. Gealan logu profiliem ir savas unikālas īpašības:

Inovācijas: Gealan nepārtraukti pilnveido savas tehnoloģijas un materiālus, lai piedāvātu pircējiem maksimāli efektīvas un ilgstošas logu konstrukcijas.

Dizains: Ja jums svarīgs mūsdienīgs un stilīgs dizains, tad Gealan profili var piedāvāt plašu krāsu un formu izvēli, lai apmierinātu jūsu estētiskās vajadzības.

Vides draudzīgums: Uzņēmumā Gealan aktīvi rūpējas par dabu un ražo ekoloģiski tīrus logu un durvju profilus.

Energoefektivitāte: Gealan logu un durvju sistēmas ir ļoti energoefektīvas un samazina apkures un gaisa kondicionēšanas izmaksas.

Kādus PVC logus izvēlēties?

Izvēle starp Gealan un Veka ir atkarīga no jūsu īpašajām vajadzībām un vēlmēm. Ja jums ir svarīga uzticamība un klasiskais stils, tad Veka ir lieliska iespēja. No otras puses, ja jūs vēlaties modernu dizainu un energoefektivitāti, Gealan būs piemērotākais variants.

Atcerieties, ka labs profils logiem un durvīm var ievērojami uzlabot jūsu mājas komfortu. Pirms galīgā lēmuma pieņemšanas ieteicams saņemt padomu no speciālistiem šajā jomā. Tas palīdzēs jatrast optimālo risinājumu, kas atbilst jūsu mājas īpatnībām.

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama palīdzība ar logu izvēli, lūdzu, zvaniet uz numuru +371 27708626.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

50 + = 51