Kādi PVC logi ir vissiltākie?

Pareiza plastmasas logu izvēle būtiski ietekmē māju komfortu un energoefektivitāti. Mūsdienu logu ražošanas tehnoloģijas izceļ vairākus būtiskus faktorus, kas nodrošina plastikāta logiem vislabākās siltumizolācijas īpašības.

kādi pvc logi ir vissiltākie

Energoefektīvi logi

Viens no galvenajiem silto logu elementiem ir profils. Daudzkameru PVC profils ir mazāk pakļauts deformācijai un nodrošina augstāku siltumizolācijas līmeni. Tas garantē siltuma saglabāšanu un uzlabo skaņas izolāciju, radot komfortablāku vidi.

Energoefektīvas stikla paketes

Energoefektīvie stikla paketes ir izstrādāti, lai uzlabotu plastmasas logu veiktspējas raksturlielumus un paaugstinātu ēku enerģijas efektivitāti. Siltie logi ir aprīkoti ar divu vai trīs energotaupības stikla paketēm, kas pildītas ar gāzi, visbiežāk argonu.

Augstākās kvalitātes logu blīvgumijas

Loga rāmja, vērtnes un stikla paketes blīvgumijas novērš bloķē aukstā gaisa ieplūšanu telpā. Viņi garantē drošu logu blīvējumu, novēršot siltuma zudumus un radot komfortablu mikroklimatu telpā.

Energoefektīva furnitūra

Energoefektīvā furnitūra apvieno enerģijas taupīšanu, drošību un funkcionalitāti. Tas padara telpu patiešām komfortablu un drošu dzīvošanai.

Pareiza logu montāža

Pat enerģoefektīvi logi var zaudēt savu efektivitāti sakarā ar nepareizu montāžu. Augstas kvalitātes materiālu izmantošana un profesionāla logu uzstādīšana garantē siltuma saglabāšanu mājās, novēršot iespējamas problēmas.

Kā izdarīt pareizo izvēli?

Izvēloties enerģoefektīvus logus, ir svarīgi ņemt vērā šādus aspektus: profila, stikla pakete un blīvināšanas materiālu kvalitāti, profesionālu montāžu un papildu iespēju pieejamību. Atcerieties, ka individuālās vajadzības un klimatiskie apstākļi var ietekmēt noteiktu logu īpašību izvēli. Lai pieņemtu apzinātu lēmumu, ieteicams konsultēties ar speciālistiem.

Lai saņemtu profesionālu konsultāciju un pasūtītu silto plastikāta logu uzstādīšanu, lūdzam sazināties pa tālruni +371 27708626. Jūsu māja ir pelnījusi tikai labāko!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 − 4 =