Plastikāta logi Rīgā

Plastikāta logi Rīgā ir pelnījuši īpašu uzmanību starp Latvijas tirgū pieejamajām logu sistēmām. Viņu popularitāte ir saistīta ar to lielo izturību, izcilo energoefektivitāti, kā arī profilu sistēmu daudzveidību.

plastikāta logi rīgā

Kādas ir PVC logu priekšrocības?

PVC logiem ir vairākas būtiskas priekšrocības, kas padara tos par lielisku izvēli Rīgas iedzīvotājiem:

Minimāla apkope: Plastikāta logiem nav nepieciešama īpaša apkope, piemēram, krāsošana vai pārklāšana ar pretkorozijas līdzekļiem. Tas ietaupa gan laiku, gan resursus, kas nepieciešami to kopšanai.

Izturība: Plastikāta logi saglabā savu sākotnējo izskatu daudzus gadus, nepakļaujoties nokrišņiem vai ultravioletajam starojumam.

Energoefektivitāte: Mūsdienīgi plastikāta logi no daudzkameru profiliem un energoefektīvām stikla paketēm uzturot komfortablus telpās apstākļus un samazina apkures izmaksas.

Drošība: Plastmasas logi var būt aprīkoti ar papildu iekārtām pret ielaušanos, kas nodrošinās papildu drošību jūsu mājoklim.

Profilu sistēmas Gealan, Veka un Framex

Izvēloties plastikāta logus Rīgā, Jūs atradīsiet dažādas profilu sistēmas, taču ir dažas, kurām jāpievērš īpaša uzmanība:

Gealan – ir vācijas uzņēmums, kas ir slavens ar saviem novatoriskajiem sasniegumiem plastikāta logu jomā. Gealan logi izceļas ar augstu energoefektivitāti un lielisku skaņas izolāciju. Tas padara tos par ideālu izvēli māju un dzīvokļu īpašniekiem.

Veka Premium – ir atzīts pasaules līderis PVC profilu ražošanā. Viņu produkcija izceļas ar ļoti stabilu kvalitāti un piedāvā dažādus dizaina risinājumus.

Framex – ražotājs ar pieejamām, taču augstas klases PVC profila sistēmām ar izcilām energoefektivitātes īpašībām.

Kā izvēlēties ideālos PVC logus?

Izvēloties plastikāta logus Rīgā, ir jāņem vērā šādi faktori:

PVC profila kvalitāte. Pievērsiet uzmanību logu profila ražotājam. Populāri un uzticami zīmoli, piemēram, Veka, Gealan, piedāvā augstu kvalitāti.

Logu dizains un krāsa. Izvēlieties logus, kas atbilst jūsu mājas arhitektūras stilam.

Enerģijas taupīšana. Ir svarīgi izvēlēties logus ar energoefektīviem stikliem, lai ietaupītu uz apkuri un nodrošinātu komfortablu temperatūru telpā.

Trokšņa izolācija. Svarīgi izvēlēties PVC logus ar energotaupīgu stiklu. Tas ietaupīs apkures izmaksas un nodrošināt komfortablu temperatūru iekštelpās.

Uzstādīšana. Veiksmīgai plastmasas logu uzstādīšanai ir kritiski izvēlēties uzticamu uzņēmumu, kas garantē pareizu uzstādīšanu un augstu hermētiķu līmeni.

Garantija. Saņemiet informāciju par garantijas laiku un servisa remonta nosacījumiem. Tas arī palīdzēs jums iegūt pārliecību par produktu kvalitāti.

Pēc rūpīgas iepazīšanās ar šo informāciju jūs varēsiet izvēlēties PVC logus, kas ideāli piemēroti jūsu situācijai.

Uzņēmums “Logi Jums” ir gatavs palīdzēt jums ar plastmasas logu izvēli un uzstādīšanu saskaņā ar jūsu vajadzībām un priekšrocībām. Mūsu speciālistiem ir liela pieredze un zināšanas šajā jomā, lai padarītu Jūsu izvēli vieglāku un apzinātāku.

Ja jums rodas papildu jautājumi vai jums nepieciešama konsultācija, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni: +371 27708626.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

− 2 = 2