Trīskāršie pakešu logi — Efektīva izvēle jūsu mājoklim

Trīskāršie pakešu logi ir kļuvuši par vienu no populārākajām izvēlēm mūsdienu mājokļu būvniecībā un renovācijā. Tie nodrošina lielisku siltumizolāciju, trokšņu slāpēšanu un palielina mājokļa energoefektivitāti. Bet kādi ir galvenie ieguvumi, izvēloties trīskāršos pakešu logus, un kāpēc tie ir tik populāri?

trīskāršie pakešu logi

Kas ir trīskāršie pakešu logi?

Trīskāršie pakešu logi sastāv no trim stikla kārtām, kuras atdala gaisa vai inerta gāzes slāņi. Šī konstrukcija nodrošina augstāku siltuma izolāciju nekā tradicionālie vienkāršie vai divkāršie pakešu logi. Gaisa vai argona gāzes slāņi starp stikla kārtām palīdz novērst siltuma zudumus un padara logus energoefektīvākus.

Priekšrocības, izvēloties trīskāršos pakešu logus

  • Augstāka siltuma izolācija: Trīskāršie pakešu logi ievērojami samazina siltuma zudumus, kas palīdz uzturēt stabilu temperatūru telpās. Tas īpaši svarīgi Latvijas klimatā, kur ziemas ir aukstas un vasaras mēdz būt karstas. Logi ar trīs stiklu kārtām palīdz saglabāt siltumu ziemā un novērst pārmērīgu telpu uzkaršanu vasarā.
  • Energoefektivitāte un izmaksu ietaupījums: Izvēloties trīskāršos pakešu logus, var būtiski samazināt apkures un gaisa kondicionēšanas izdevumus. Labāka siltumizolācija nozīmē, ka mājoklis patērēs mazāk enerģijas, tādējādi samazinot rēķinus par siltumu un elektrību.
  • Trokšņu slāpēšana: Trīskāršie pakešu logi nodrošina lielisku trokšņu izolāciju, kas ir būtiski, ja mājoklis atrodas blakus rosīgām ielām vai citām trokšņainām vietām. Tie palīdz radīt mierīgāku un klusāku vidi mājās.
  • Izturība un drošība: Trīs stikla kārtas nodrošina arī lielāku izturību pret mehāniskiem bojājumiem un paaugstinātu drošību. Tas var būt īpaši svarīgi ģimenēm ar bērniem vai mājokļiem, kuri atrodas pirmajā stāvā.

Vai trīskāršie pakešu logi ir piemēroti visiem mājokļiem?

Lai gan trīskāršie pakešu logi ir lielisks risinājums, ir svarīgi ņemt vērā arī dažus faktorus. Tie var būt dārgāki salīdzinājumā ar divkāršajiem pakešu logiem, tomēr ilgtermiņā ieguldījums atmaksājas, pateicoties zemākām enerģijas izmaksām. Turklāt, ja mājoklis atrodas ļoti aukstā klimatā vai ir nepieciešama īpaši laba siltumizolācija, tad trīskāršie logi būs izcila izvēle.

Kā izvēlēties pareizos trīskāršos pakešu logus?

Izvēloties trīskāršos pakešu logus, ir svarīgi pievērst uzmanību U-vērtībai (siltuma pārneses koeficients). Jo zemāka šī vērtība, jo labāka ir logu siltumizolācija. Tāpat ir vērts konsultēties ar logu speciālistiem, lai izvēlētos labāko risinājumu tieši jūsu mājoklim.

Ja jums ir nepieciešami kvalitatīvi trīskāršie pakešu logi, sazinieties ar mums pa tālruni: +371 27708626.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

8 + 2 =